Taktvätt

Ett välvårdat, rent och vackert tak ökar värdet på ditt hus

Ett välvårdat, rent och vackert tak ökar värdet på huset, ger ett propert intryck och dessutom är ett rent tak en garanti för längre hållbarhet då inte smuts och fukt binds i föroreningarna. Taket är en mycket viktig del i husets fuktskydd och utsätts för sol, vind och vatten konstant, påväxt hindrar naturlig avrinning från taket. Se över och underhåll taket regelbundet och låt proffs hjälpa dig. Förutom tvätt av taket finns olika typer av impregneringar att använda för att ytterligare ge ett förstärkt ytskikt mot mossa, alger och lav som är vanlig påväxt på tak.

Vi är proffs på det vi gör och tvättar betong-, och tegelpannor, plåttak eller papptak, direkt på taket eller via lift och ställning, vi ser till att räkna på den bästa lösningen för just ditt tak och förutsättningar. Viktigt när man ser över taket är att ej glömma översyn och rengöring av hängrännor och stuprör.

Som privatperson så finns även möjlighet till ROT-avdrag.

Kontakta oss

0705-74 60 60
0706-12 12 70

Svensk Kvalitetssanering AB
Oskarsvägen 38
702 14 Örebro

Filialer i Bromma, Stockholm & Malmö

Email
info@kvalitetssanering.se

Brandtätning

Våra erfarna tekniker utför alla typer av brandtätningar i olika material och anpassar brandtätningen till verksamheten i byggnaden och brandtekniska krav.

Håltagning

Vi utför olika typer av håltagning oavsett dimension och material, exempelvis betong (även armerad) tegel, sten, trä och andra byggmaterial.

Rivning

Vi utför invändiga rivningar på ett miljöriktigt sätt där du som kund kan vara säker på att allt farligt avfall blir korrekt omhändertaget.

Fogning

Våra erfarna fogare utför all sorts fogning som entrépartier, dörrar, golv, stenfasader samt specialfogar som dilatationsfogar m.m.

Plåt, byggnationer & montering

Vi kan tillgodose de flesta plåt och byggservice behov när det gäller all typ av montering, återställning, om- till- och nybyggnationer, markarbeten och murning.

Isolering

I Svensk Kvalitetssanering AB använder vi säkra och utprovade produkter när det gäller isolering av rör.