Montering ventilation!

Borttagning av gamla ventilationsstosar med miljöfarlig ventstosmassa (i detta fall innehållande PCB) därefter monteras nya stosar, skjutmuff, påstick och slang fast, ett precisionsjobb som våra duktiga medarbetare utför med skicklighet. Ibland kan det vara svårt att upptäcka var miljöfarliga ämnen döljer sig men tack vare en mycket bra miljöinventering har man i detta fall upptäckt massan, blivit misstänksam, provtagit massan och skickat den på analys där provsvaret visade att massan innehöll PCB. Detta visar vikten av en ordentligt utförd miljöinventering med nyfikna och skickliga inventerare.

Dela:

Fler nyheter

Håltagning

Håltagning!

Svensk Kvalitetssanering AB arbetar med olika typer av håltagning oavsett dimension och material som betong (även armerad) tegel, sten, trä eller andra byggmaterial. Vi erbjuder

Fräsning av betonggolv!

Fräsning av betonggolv, i detta fall i syfte att “sänka golvet” och få mer utrymme invändigt i boendemiljön, ett inte helt okomplicerat jobb, det är

Fogning!

En bra fog skall inte märkas utan göra sitt jobb i det tysta, den skall vara smidig och följsam. Men rätt material räcker inte.Oavsett sammanhang