Presentation av våra arbetsplatschefer del 2.

Vi vill visa upp två av de personer som gör skillnad vid våra entreprenader, Magnus och Martin som båda varit med länge i gemet och med sin erfarenhet, flexibilitet, stora kunnande och målet att göra varje kund nöjd så vet vi att varje entreprenad håller våra tidplaner och utförs på ett säkert sätt både för vår egen personal likväl som för tredje man, då man håller på med saneringar ska man veta vad man gör.

Andre man ut: Martin Petersson Arbetsplatschef Stockholm/Mälardalen.

Martin är bördig från Hallsberg men bor numera strax utanför i Östansjö tillsammans med sambo, två barn och hunden Cokos.

Efter en treårig snickarutbildning så blev det gräv och anläggningsarbete samt arbete på Volvo CE och PEAB, erfarenheter han haft nytta av i sitt dagliga arbete som arbetsplatschef för vårt distrikt Stockholm-Mälardalen. 

Martin har förutom en utflykt på dryga halvåret som elektriker i Norge varit anställd hos oss på Svensk Kvalitetssanering AB sedan 2009, ett bra betyg på att han trivs tycker vi. 

När tillfälle ges så reser Martin även ut till våra andra arbetsplatser och stöttar upp verksamheten något han ser som väldigt positivt då man får träffa kollegor på de andra entreprenaderna och att dessutom resa runt och se nya ställen är en bonus! Han hyllar också gänget som finns i företaget.Fritiden ägnas åt familj, släkt och vänner samt mekande i det stora garaget på tomten där en skinande Buick står. Martin hävdar med bestämdhet att bilar med mindre antal cylindrar än 8 skall klassas som mopeder.

Dela:

Fler nyheter

PCB-sanering på Stortorget!

PCB-sanering på torg och gågata, att jobba från liftar och ställningar måste ske på säkert sätt både för vår egen personal samt människor i vårt

Ren granitmur!

När Kommunen behövde göra rent på torget så fick vi förfrågan om att ta hand om den fina granitmuren som hade påväxt, problemet var dock

I händelsernas centrum!

Vi på Svensk Kvalitetssanering AB har alltid velat vara i händelsernas centrum oavsett vilken typ av entreprenad vi utför, vi trivs när det är utmanande,

Bunkerjobb!

Bunkerjobb! Sanering/rivning av kontaminerat betonggolv i bunker, ett speciellt arbete då det kräver en hel del planering då det är ett trångt och slutet utrymme