Presentation av våra arbetsplatschefer, del 1.

Vi vill gärna visa upp två av de personer som gör skillnad vid våra entreprenader, Magnus och Martin som båda varit med länge i gemet och med sin erfarenhet, flexibilitet, stora kunnande och målet att göra varje kund nöjd så vet vi att varje entreprenad håller våra tidplaner och utförs på ett säkert sätt både för vår egen personal likväl som för tredje man, då man håller på med saneringar ska man veta vad man gör.

Först ut: Magnus Roth Arbetsplatschef Skåne.

Magnus kommer ursprungligen från Växjö men lämnade staden för Malmö 2002, den yrkesmässiga bakgrunden är blandad men till sitt cv kan läggas anläggningsarbetare, järnvägsarbetare och byggnadsmontör, en mix som tillsammans utgör en bra plattform i rollen som arbetsplatschef för vårt distrikt i Skåne. 

Magnus har sedan 2009 varit Svensk Kvalitetssanering AB trogen, ett jobb som han trivs väldigt bra med och lyfter gång på gång fram den kamratanda som finns i företaget och känslan av att vi är en stor familj som har fantastiskt kul på jobbet.

Jobbet i sig är också väldigt varierande med olika typer av sanering och olika typer av fastigheter, det kan vara invändig och/eller utvändig rivning och sanering och olika typer av svårigheter i varje uppdrag vilket gör varje uppdrag unikt där du får tänka till både en och två gånger för att få till en säker entreprenad, dessutom träffar man många trevliga kunder dagligen som man skapar en relation med.Fritiden ägnas gärna åt familjen, kampsport och såklart MFF som är en stor passion, Magnus grämer sig fortfarande över att inte guldet kunde tas 2019 men har lovat att 2020 är MFF`s år.

Dela:

Fler nyheter

PCB-sanering på Stortorget!

PCB-sanering på torg och gågata, att jobba från liftar och ställningar måste ske på säkert sätt både för vår egen personal samt människor i vårt

Ren granitmur!

När Kommunen behövde göra rent på torget så fick vi förfrågan om att ta hand om den fina granitmuren som hade påväxt, problemet var dock

I händelsernas centrum!

Vi på Svensk Kvalitetssanering AB har alltid velat vara i händelsernas centrum oavsett vilken typ av entreprenad vi utför, vi trivs när det är utmanande,

Bunkerjobb!

Bunkerjobb! Sanering/rivning av kontaminerat betonggolv i bunker, ett speciellt arbete då det kräver en hel del planering då det är ett trångt och slutet utrymme