Presentation av våra arbetsplatschefer, del 1.

Vi vill gärna visa upp två av de personer som gör skillnad vid våra entreprenader, Magnus och Martin som båda varit med länge i gemet och med sin erfarenhet, flexibilitet, stora kunnande och målet att göra varje kund nöjd så vet vi att varje entreprenad håller våra tidplaner och utförs på ett säkert sätt både för vår egen personal likväl som för tredje man, då man håller på med saneringar ska man veta vad man gör.

Först ut: Magnus Roth Arbetsplatschef Skåne.

Magnus kommer ursprungligen från Växjö men lämnade staden för Malmö 2002, den yrkesmässiga bakgrunden är blandad men till sitt cv kan läggas anläggningsarbetare, järnvägsarbetare och byggnadsmontör, en mix som tillsammans utgör en bra plattform i rollen som arbetsplatschef för vårt distrikt i Skåne. 

Magnus har sedan 2009 varit Svensk Kvalitetssanering AB trogen, ett jobb som han trivs väldigt bra med och lyfter gång på gång fram den kamratanda som finns i företaget och känslan av att vi är en stor familj som har fantastiskt kul på jobbet.

Jobbet i sig är också väldigt varierande med olika typer av sanering och olika typer av fastigheter, det kan vara invändig och/eller utvändig rivning och sanering och olika typer av svårigheter i varje uppdrag vilket gör varje uppdrag unikt där du får tänka till både en och två gånger för att få till en säker entreprenad, dessutom träffar man många trevliga kunder dagligen som man skapar en relation med.Fritiden ägnas gärna åt familjen, kampsport och såklart MFF som är en stor passion, Magnus grämer sig fortfarande över att inte guldet kunde tas 2019 men har lovat att 2020 är MFF`s år.

Dela:

Fler nyheter

Håltagning

Håltagning!

Svensk Kvalitetssanering AB arbetar med olika typer av håltagning oavsett dimension och material som betong (även armerad) tegel, sten, trä eller andra byggmaterial. Vi erbjuder

Fräsning av betonggolv!

Fräsning av betonggolv, i detta fall i syfte att “sänka golvet” och få mer utrymme invändigt i boendemiljön, ett inte helt okomplicerat jobb, det är

Montering ventilation!

Borttagning av gamla ventilationsstosar med miljöfarlig ventstosmassa (i detta fall innehållande PCB) därefter monteras nya stosar, skjutmuff, påstick och slang fast, ett precisionsjobb som våra