Vår personal

Våra medarbetare är inte bara oerhört kompetenta, noggranna och ambitiösa – de är också bärare av samma grundkänsla som vi – det är ingen mening att göra något om man inte gör det bäst!

Vi får också väldigt positiva omdömen om en väldigt viktig del: våra kunders kunder och hur de upplever våra sanerare. Det har faktiskt hänt att boende i de fastigheter vi arbetar med bjudit med oss på gårdsfester. Allt tack vare vårt tillmötesgående och trevliga sätt som – törs vi faktiskt säga – går långt över vad en kund kan begära.

Magnus Roth

Magnus är till vår stora glädje vår arbetsplatschef i division Skåne. Hans bakgrund som anläggningsarbetare har givit honom en bred hantverkskunskap och han löser alltid alla uppdrag till kundens fulla belåtenhet, oavsett om det är saneringsjobb eller andra tjänster.

Glen Jarleskog

Glen är en riktig tusenkonstnär, bland annat grävmaskinist, lastbilschaufför och sanerare. Mountainbikefantast som gärna lägger några mil i skogen när tillfälle ges, utbildar även knattar på helgerna. Strängarna på hans lyra får knappt plats på en A4. 

Martin Petersson

Martin är både ett djupt seriöst skyddsombud med bred erfarenhet från komplicerade asbest och PCB-saneringar och firmans omtyckte lustigkurre. Gillar riktiga jänkare med krom och tärningar, i garaget står en Buick. 

Kalle Rosenberg

Kalle är ytterligare en av våra utbildade snickare som även ser till att det blir sanerat i Skåne med omnejd. Lugn, glad, positiv och pålitlig är ord vi gärna sätter på Kalle.

Per-Ola Linderoth

P-O har varit i bygg och saneringsbranschen sedan 2004 som både sanerare och rivare men är utbildad i industriteknik gällande svarv, fräs, plåt och svets men även utbildad bilmekaniker.
Dagen börjar alltid med en stor kopp svart kaffe sedan kavlar P-O upp ärmarna och kör så det ryker.
På fritiden prioriteras familjen och dess aktiviteter.

Åke Johansson

Åke har sedan 14 års ålder jobbat som timmerman, betongarbetare, plåtslagare, takläggare och är vad man kallar en snickare av den gamla stammen.
Ge Åke en hammare och en fogsvans så står det ett tvåbilsgarage med carport klart på eftermiddagen… lite att raljera kanske, men heller inte långt från verkligheten.
Åke ingår i vårt mobila team och används runt om i landet på allehanda uppdrag där hans spetskompetens behövs.

Tommy Blom

Tommy är utbildad kock men har jobbat på både rederi och bondgård innan lusten att jobba med människor ledde honom till att jobba som vårdbiträde på demensboende det senaste decenniet.
Tommy är PCB saneraren som bara ser möjligheter – aldrig problem, en verklig tillgång med sin positiva syn på livet.
Privat ägnas tiden till mycket fotografering, datorer, fiske och naturupplevelser.

Filip Filipovic

Filip är vår murare med murning, putsning samt bruksfogning som specialitet men som vi med stor behållning även använder på avancerade PCB och asbestsaneringar, epoxiarbeten, brandskyddsfogning och nyfogningar. Malmöbo som på fritiden tränar jiu-jitsu och umgås med nära och kära, när tillfälle erbjuds så packar Filip gärna väskan och drar till asien där framförallt Thailand fått många besök.

Mattias Jeppsson

Kristianstadbo med murning på cv`t som två säsonger efter skolan tillbringade sommarsäsongen på en bar i Cypern som bartender men de sista åren har tiden mest tillbringats till asbest och PCB saneringar vilket vi är glada åt såklart. Arbetskamrater och kompisar betecknar Mattias som envis och snäll och fritiden spenderas gärna med kompisar och datorer.