Nummer 2 - 2013

2/2013 Nu drar det igång!

Vi laddar nu inför sommaren, en tid då många saneringsobjekt drar igång med tanke på att detta är entreprenader man gärna gör i samband med fönsterbyten, semestrar och fördelaktigt väder. En givande fastighetsmässa har vi också hunnit med sen sist, mer om det nedan.

Det är roligt att träffa nya och gamla kunder i ett annat forum än det man vanligtvis gör. Det blir en mer avstämd och familjär framtoning på en mässa samtidigt som vi får visa upp vårt breda register av tjänster. Det händer just nu en hel del spännande saker hos oss och vi är glada att kunna presentera dem här.

Peter Örnberg. VD Svensk Kvalitetssanering AB

Efter fastighetsmässan

Nordens största och viktigaste mässa för fastighetsbranschen i Stockholm och Mälardalen gick av stapeln 20-21 mars i Kista.
På plats fanns fler ledande leverantörer än någonsin.
6000 besökte mässan under dessa två dagar.

I vår monter bjöds det på färskt nymalet kaffe samt rykande färska bullar från vår varmluftsugn, behöver vi säga hur den fantastiska doften lockade både kunder och andra utställare till oss för att få sig lite gott fika till livs under mässdagarna.

I vår monter visade vi en fullt uppklädd sanerare med tillbehör, många frågor berörde naturligtvis saneringar men även inventeringar och handlingsplaner för ev. saneringar. Många ville också ha kontakt för planerade framtida saneringsentreprenader.

Vi träffade också många gamla kunder där vi avslutat entreprenader sedan många år tillbaka – fantastiskt roligt att träffas igen.

Om vi summerar hela mässan så känns det fantastiskt tillfredsställande att ha knutit så många nya kontakter som vi kommer att höra av igen.

Vi vill också passa på att gratulera Richard Horvath på Primär fastighetsförvaltning AB i Solna som vann en smörgåstårta till hela kontoret.

Nya upphandlingar vunna

Svensk Kvalitetssanering AB är mycket glada över att ha vunnit upphandlingen som totalentreprenör gällande PCB-sanering åt Västerviks Bostads AB.
Entreprenaden drar igång i maj och kommer att pågå under hela sommaren.
Totalt är det 6 objekt som skall saneras och runt saneringen så blir det även en hel del demonteringar av plåt för att komma åt fogen.

Ramavtal med Göteborgs stad som tekniska konsulter – besiktning PCB påskrivet, vi vet att vi med vår mångåriga erfarenhet som saneringsföretag kan införliva värdefulla aspekter i inventeringar och besiktningar gällande PCB-saneringar, vår konsultavdelning har under senaste året bl.a miljöinventerat Kungliga slottet i Stockholm.

Sjukhus

Svensk Kvalitetssanering AB har fått förtroendet att sanera ett antal sjukhus i västra Sverige gällande ett antal mindre PCB, asbest och PCB haltiga markföroreningar.
Att jobba inom ett sjukhus kräver en god logistik, att lyssna in kunden och framförallt att utföra entreprenaden så att sjukhusens verksamheter kan pågå med minimal störning från saneringen då dessa många gånger är igång dygnet runt, man får också tänka på att sjuksängar, rullstolar samt sjuka människor behöver komma fram på ett så lite störande sätt som möjligt utan att för den skull ge avkall på obligatoriska avspärrningar, erforderliga maskiner och utrustning etc.

ROT

Våra duktiga snickare Åke och Blomman som turnerar runt om mälardalen på allt från lägenhetsrenoveringar och nybyggnationer kommer nu även att kunna åta sig ROT uppdrag i större utsträckning då vi inom kort kommer att stärka upp vår byggavdelning, detta har under ett tag varit ett önskemål från våra kunder och vi är nu glada för att ha hittat bra lösningar för att kunna tillgodose detta.

Städning

Vi vill berätta om en tjänstegren som tyvärr alltför sällan syns hos oss, nämligen vår städservice som går in efter våra sociala saneringar och ger fastigheten den där sista touchen som gör att allt ser ut som nyskick igen. Våra erfarna städare är engagerade, effektiva, diskreta och har högsta kvalitetsfokus vid alla uppdrag.
- Städning
- Golvvård
- Fönsterputsning

Lägenheter, kontor, lager, trapport eller villa.

Svensk Kvalitetssanering AB, Örebro, Stockholm, Malmö
www.kvalitetssanering.se