Nyhetsbrev


Avsluta prenumeration på nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev

1/2012 Ny webbplats och premiär för vårt nyhetsbrev Flaskposten!

Välkommen in till vår nya hemsida, vi är oerhört stolta och glada över att kunna presentera nästa fas i vår utveckling – vår nya hemsida samt vårt nyhetsbrev Flaskposten.

2/2012 Högtryck i hela landet!

Äntligen är våren här och med den så känns det lättare att jobba även om vi just nu är inne i vår mest intensiva period.

3/2012 Mörk höst på ingång? Nej inte om du frågar oss…

Hösten är på ingång precis som ett antal nya efterfrågade tjänster och även ny personal! Samt en helt ny spännande satsning på den privata marknaden.

4/2012 Vinterland...

Ja då har vintern gjort sitt intåg på allvar, snö och kyla på alla våra arbetsplatser från norr till söder med allt vad det innebär, lika fantastiskt som det är med att det blir ljusare och vackert ute lika besvärligt kan det vara att driva en entreprenad utomhus, maskiner och utrustning tar mer stryk, liftar fryser fast och momenten tar helt enkelt lite längre tid, det gäller att ha en bra plan tillhands.

1/2013 Aj-växtvärk…

Vintern håller oss stadigt i sitt grepp, men vi märker att dagarna faktiskt blir lite längre, köldknäpparna håller inte i sig lika länge och solen orkar faktiskt titta fram mer och mer. Vi märker också på alla förfrågningar som kommer in inför sommaren att vi går åt rätt håll. Vi rustar oss därför med att stärka upp vår organisation i alla led.

2/2013 Nu drar det igång!

Vi laddar nu inför sommaren, en tid då många saneringsobjekt drar igång med tanke på att detta är entreprenader man gärna gör i samband med fönsterbyten, semestrar och fördelaktigt väder. En givande fastighetsmässa har vi också hunnit med sen sist, mer om det nedan.

3/2013 Ett fantastiskt år till ända

Vi avslutar snart ett framgångsrikt 2013 med många spännande entreprenader, stora som små, nya kunder, samarbeten och avtal och ser fram emot 2014 och de satsningar som vi planerar att göra. Dessa kommer att presenteras under kommande flaskposter under våren.

1/2015

Nytt år och nya möjligheter! Vi ser fram emot ett nytt år med nya spännande entreprenader och härliga kunder. Vi har också ett gäng entreprenader som rullat över vintern och drar även igång uppdrag som varit vilande nu till våren igen.